Afvalpillen en afslankpillen, het internet staat er werkelijk vol mee. De één belooft je nog betere en snellere resultaten dan de ander. Kreten als verlies 30kg in slechts 1 maand of verlies elke 2 weken 5kg zien we regelmatig voorbij komen. Neppe recensies en succesverhalen zorgen ervoor dat fabrikanten van dergelijke pillen erg veel geld verdienen. Achteraf blijken de pillen echter lang niet de resultaten te realiseren die anderen wel hebben ervaren. Als je echt wilt afvallen met afslankpillen dan zal je meer moeten doen dan enkel een pilletje nemen. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Abs are made in the kitchen

Veel mensen bestellen afslankpillen online en krijgen door de recensies e.d. het idee dat enkel het nemen van die pil voor verbluffende resultaten gaat zorgen. Helaas is dit in de praktijk onmogelijk! Als je echt wilt afvallen dan kunnen afslankpillen een goede ondersteuning zijn, maar ze mogen nooit de basis vormen.

 

‘Abs are made in the kitchen’. Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien zegt het je wel niks. Waar het op neerkomt is dat voeding een extreem grote rol speelt bij gewichtsverlies. Je kunt sporten en afslankpillen nemen tot je erbij neervalt, maar als je ongezond of te veel eet zal je nooit gewicht gaan verliezen. Begin daarom altijd bij je voedingspatroon.

 

Verwijder slechte koolhydraten zoals suikers en wit brood/pasta uit je voedingspatroon. Zorg dat je eiwitten van dierlijke producten komen als kip, vlees, vis en eieren. Moeite met veel eiwitten binnenkrijgen? Een lekkere plantaardige eiwitshake kan je hier bij helpen. Gezonde vetten kan je halen uit vette vis, diverse zaden en het eten van noten. Verder is het belangrijk dat je niet te hoog in calorieën zit, anders val je niet af. Voor mannen is een mooi streven om onder de 2.000 kcal te zitten, voor vrouwen rond de 1.800 kcal. Echter verschilt dit per levensstijl, baan, sport en dergelijke.

Afslankpillen ter ondersteuning

Naast dat je je voedingspatroon aanpast is het ook belangrijk dat je lichaamsbeweging krijgt. Dit kan van alles zijn. Wandelen, fietsen, hardlopen of bij een sport gaan. Bijvoorbeeld fitness. Combineer je een gezond en gevarieerd voedingspatroon met lichaamsbeweging, dan kunnen afslankpillen je hierbij ideaal ondersteunen. Afslankpillen zorgen namelijk in deze combinatie wel voor meerdere voordelen: sterke energieboost, makkelijker transport van vetcellen en een toename van het uithoudingsvermogen.