Vitaal in balans

Alles wat je moet weten over een onderooglidcorrectie

Alles wat je moet weten over een onderooglidcorrectie

Geplaatst op

Heb jij al eens nagedacht over een onderooglidcorrectie? Veel mensen zien er standaard vermoeid uit, terwijl dit lang niet altijd met te weinig slaap te maken hoeft te hebben. Het kan namelijk ook zijn dat er overtollig huid bij de ogen te vinden is. Deze correctie kan dan uitgevoerd worden door een van de specialisten in jouw omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij ABC Clinic om de correctie te ondergaan. Alleen moet je je hier wel goed op voor gaan bereiden, zodat je altijd de beste verwachtingen kunt hebben voor jouw ingreep.

Een onderooglidcorrectie voor vermoeide ogen

Een onderooglidcorrectie is een correctie bij het onderooglid, waarbij overtollig huid en eventueel overtollig vetweefsel weggehaald moet worden. De verslapte onderoogleden kunnen het erop laten lijken dat je wallen hebt, waardoor je iedere dag weer een vermoeide uitstraling hebt. Dit kan voor jezelf erg storend zijn. Met een kleine ingreep kan er daarom voor gezorgd worden dat jouw uitstraling aanzienlijk gaat veranderen en je weer jonger en frisser oogt. Uiteindelijk zal dit jouw zelfvertrouwen ook gaan verbeteren. Je durft jezelf immers weer te laten zien aan jouw omgeving als de wallen minder zijn.

Het behandelplan dat bij je past

Een onderooglidcorrectie wordt niet zomaar uitgevoerd. In eerste instantie moet hier namelijk een intakegesprek voor plaatsvinden. Dit gebeurt vaak telefonisch, maar kan ook op de kliniek zelf. Na de intake volgt er nog een adviesgesprek met de behandelende arts. Deze zal samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat realistische resultaten kunnen worden voor jouw ogen. Vanuit hier wordt ook een behandelplan opgesteld. Deze wordt geheel op maat gemaakt, zodat het bij jouw situatie gaat passen en er ook een goede nazorg geboden kan worden. Zo behaal je een resultaat dat bij jou past.

De behandeling zelf

Als alles goed doorgenomen is en er geen onduidelijkheden meer zijn, wordt de onderooglidcorrectie uitgevoerd. Hiervoor worden foto’s gemaakt voor in het dossier. Je krijgt vaak een plaatselijke verdoving. Dit gebeurt in veel gevallen als er een kleine hoeveelheid huid moet worden weggehaald. Als de ingreep groter is, kan er ook een narcose gegeven worden. Vet kan ook direct weggehaald worden als je wallen hebt. Dit wordt jou allemaal op voorhand al uitgelegd, zodat je weet wat de ingreep in gaat houden. De ingreep zelf neemt slechts een korte tijd in beslag, waarna je weer naar huis kunt.

Voor controle naar de kliniek

Je kunt zelf veel doen aan de nazorg bij de onderooglidcorrectie. Hiervoor hoef je niet voortdurend naar de kliniek toe. Wel zul je nog een keer op controle moeten gaan om te zien of alles naar behoren geneest en het resultaat goed is. De arts zal er dan nog een keer naar kijken en indien nodig eventuele vervolgstappen ondernemen. In de meeste gevallen zullen er echter geen complicaties op gaan treden en zijn de wondjes van de ingreep snel genezen. Je gaat dan direct een verschil zien bij de uitstraling van jouw gezicht.

Gerelateerde berichten

Het belang van vroege kinderjaren in de ontwikkeling van je kind

De vroege kinderjaren zijn een cruciale periode in de ontwikkeling van een kind. Vanaf het moment van geboorte begint de opvoeding en educatie een...

Lees meer

Een Frisse Slok: Hoe een Waterfilter op de Hoofdleiding Jouw Drinkwater Veiliger Maakt

Een gezonde en stralende huid begint van binnenuit, en een waterfilter op hoofdleiding kan je een heel eind op weg helpen. Ons lichaam bestaat voor...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden