Klinkt hypnotherapie je vaag en zweverig in de oren? Het is alles behalve dat! Want dankzij deze manier van therapie kunnen veelvoorkomende klachten weggenomen worden. En in tegenstelling tot wat je misschien denkt heb je alles volledig zelf onder controle. Het mooie aan deze therapie blijft dat je het kunt toepassen voor het behandelen van verschillende soorten klachten. Waarbij het effect absoluut verbluffend is.

 

Op de website van Academie Hypnos vind je de behandelingen en informatie over het toepassen van deze hypnotherapie. Je leert dan ook alles dat belangrijk voor je is. 

Alles onder controle

Dacht je dat je niets zelf meer onder controle had? Dat is absoluut niet het geval. De manier is heel anders dan je verwacht. Waarbij je zelf de controle hebt tijdens het bereiken van jou onderbewustzijn. Je leert dan ook dichter bij jezelf te komen. Om jezelf en dus ook je grens te begrijpen en respecteren. Vaak is het dan ook echt een eye opener voor mensen die aan de hypnotherapie hebben deelgenomen.

 

Je gaat gedurende de sessie aan de slag om anders te leren denken. Waar de gedachten die je in de weg staan plaats maken voor goede gedachten of zelfs geen gedachten.

Geschikt voor verschillende klachten

Met hypnotherapie kun je op verschillende manieren klachten aanpakken en verminderen of zelfs verhelpen. Je kunt denken aan klachten die te maken hebben met angst, pijn of eten en drinken. Het kan dus echt van alles zijn. Waarbij je met deze therapie precies door de juiste lagen heen kunt boren. Het is dan ook een goede methode voor iedereen en de drempel om voor deze mogelijkheid te kiezen is relatief laag. Dat is bijzonder fijn om te weten!

 

Bij de therapie ga je op verschillende manieren met de klachten om. Waarbij je onbewust vaak een gedachten hebt die in de weg staat. Je kunt denken aan stress of die zoektocht naar antwoorden. Deze wordt middels een subtiele hypnose en de juiste vragen uit de weg genomen. 

 

De ervaring leert dat het begin vaak lastig en moeizaam gaat. De een stelt zichzelf heel gemakkelijk open en de ander heeft hier iets meer tijd voor nodig. Dat is ook precies wat met deze manier van behandelen mogelijk is.