Vitaal in balans

Apotheek merk Livsane

Apotheek merk Livsane

Geplaatst op

Het apotheekmerk Livsane is een kwaliteitsmerk dat uitsluitend en alleen verkrijgbaar is bij de apotheek. Dit merk heeft een ruim aanbod aan zelfzorgproducten, hulpmiddelen maar ook een eigen snoep assortiment. Het fijne ervan is dat je bij de aankoop ook meteen om deskundig advies kan vragen aan de apotheker of apothekersassistente.

Kwaliteitsmerk in zelfzorgproducten

Ben je bij de apotheek om medicijnen op te halen? Dan is het ook heel fijn dat je er ook zelf producten kan kopen van dit merk. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en je hoeft er niet ook nog een keer voor langs de drogist.(Waar je dit merk niet kan kopen omdat het exclusief verkrijgbaar is bij de apotheek). Heb je bijvoorbeeld een neusspray nodig of een bepaalde crème voor je huid. Dan kan je dit vinden in het assortiment van dit exclusieve apothekersmerk.

Ook voor diverse medisch gerelateerde hulpmiddelen

Heb je een urinecontainer, tabletdoordrukker of wellicht een zwangerschapstest nodig? Ook voor dit soort medische hulpmiddelen heeft apotheekmerk Livsane een uitgebreid aanbod. Heb je een medisch hulpmiddel nodig? Dan is het een goed idee om eerst even bij de apotheek te gaan kijken. Het voordeel daarvan is dat je bij aankoop ook om deskundig advies kan vragen aan de apotheker. Deze kan je precies uitleggen hoe je de medische hulpmiddelen en bijvoorbeeld ook de zelfzorgproducten het beste kan gebruiken.

Wondverzorging en vitamines

Ook voor het verzorgen van schaaf of andere wonden heeft het apotheekmerk Livsane een groot aanbod aan wondverzorgingsproducten. Daarnaast heeft dit merk ook een ruim assortiment aan vitamine en mineralen. Eet je wel gezond maar wil je toch je vitamine en mineralen inname aanvullen naar dagelijkse behoefte? Dan kan het merk Livsane je daarbij helpen. Vraag aan de apotheker welke vitamines en of mineralen er van dit merk zijn en hoe je die als aanvulling bij je voeding kan gebruiken.

Heerlijke verantwoorde snoepjes

Een dropje nodig om je keel wat te verzachten? Dit exclusieve apotheekmerk heeft ook snoep in het assortiment. Ook deze snoepjes (zoals heerlijke honingdrop) zijn alleen te koop bij de apotheek. Naast het snoep met suiker heeft dit merk ook suikervrije varianten. Ben je op zoek naar lekkere snoepjes die je keel wat verzachten? Kijk dan eens bij de apotheek naar de snoepjes van het apotheekmerk Livsane. Wil je heel het aanbod van dit merk eens rustig bekijken? Je kan dit thuis online rustig bekijken. Dit is heel fijn want dan weet je precies wat voor hulpmiddelen of zelfzorgproducten je eventueel bij het volgende bezoek aan de apotheek kan kopen.

 

Gerelateerde berichten

Microdosering van psilocybine: een nieuwe horizon in mentaal welzijn

In de afgelopen jaren heeft de interesse in microdosering van psychedelica, met name psilocybine, een opvallende opmars gemaakt. Psilocybine, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden