Kamp je met een scheiding en wil je graag ondersteuning in het gehele scheidingsproces? Je kunt dan een mediator Amersfoort inschakelen. Een mediator heeft oog voor zowel de zakelijke als de emotionele kant. Bij een scheiding komt uiteraard veel kijken en veel keuzes hebben gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, financiën, woning en pensioen. Op deze vlakken kun je ondersteuning ontvangen van een mediator, zodat je weer vitaal in balans kunt gaan leven. 

Snel ondersteuning bij een scheiding

Mediator Amersfoort kan in alle gevallen al vrij snel ondersteuning bieden. Dat begint al bij het eerste (telefonische) contact. Je gaat immers vrij onzekere tijden tegemoet en een mediator Amersfoort is er dan ook als een rots in de branding. Zo is het vaak al mogelijk om binnen enkele dagen om de tafel te gaan zitten, zodat de situatie duidelijk wordt en tevens duidelijk waarin de mediator kan gaan ondersteunen. Zo is een mediator in de meeste gevallen 24/7 beschikbaar voor allerlei vragen. 

Stel al je vragen aan mediator Amersfoort

Als je terechtkomt in een scheiding, dan zijn er best wel een aantal dingen die geregeld moeten worden. Je kunt in de meeste gevallen niet meer samenwonen een echtscheiding met kinderen, maakt het proces complexer. Waar komen we te wonen? Hoe staan de financiën ervoor? Waar gaan de kinderen heen en wat moet daarvoor allemaal geregeld worden? Alle vragen die je hebt, kun je stellen aan mediator Amersfoort.      

Mediator Amersfoort bij een echtscheiding met kinderen

Zeker als je kinderen hebt, dan is een echtscheiding complex. Kinderen staan voor ouders op de eerste plaats. Dat wil je dan natuurlijk ook gelijk goed geregeld hebben. Een mediator in Amersfoort ondersteunt je graag in het hele proces. Zo wordt er vaak een ouderschapsplan opgesteld in combinatie met een zorgverdeling. Het is dan raadzaam om dan meerdere keren samen te zitten met de mediator, zodat er duidelijk afspraken worden gemaakt. Een scheiding is nooit leuk, maar op termijn wel een goede keuze, zodat verdriet en boosheid wordt vermeden. Een mediator inschakelen ter ondersteuning is dan ook in vele gevallen een goede optie.