Vitaal in balans

Eenvoudig thuis fietsnieten plaatsen

Eenvoudig thuis fietsnieten plaatsen

Geplaatst op

Fietsen is een gezonde bezigheid waarbij er een beroep wordt gedaan op vele spiergroepen en je uithoudingsvermogen. Dagelijks fietsen van en naar het werk levert dus vele gezondheidsvoordelen op. Probeer als het even kan een gewone fiets te gebruiken en geen e-bike – indien je aan je gezondheid wilt werken.

Fiets op gemakkelijk plek plaatsen

 

Het plaatsen van je fiets kan in de schuur natuurlijk, maar onder een afdakje in de tuin is wel zo gemakkelijk. Je zult zien dat je sneller de fiets neemt als hij voor het pakken staat. Je kunt op zeer eenvoudige wijze thuis een stevige en solide fietsenstandaard plaatsen door te kiezen voor fietsnieten.

Wat zijn fietsnieten?

 

Fietsnieten zijn metalen fietsenstandaards met een betonvoet hieraan die in de grond geplaatst kan worden. Door te kiezen voor fietsnieten is het mogelijk je fiets echt zeer stevig vast te zetten. Fietsnieten zullen nooit omvallen of verschuiven tijdens stormachtig weer. Ook is een fiets niet mee te nemen door dieven met fietsenstandaard incluis. Het stelen van een fiets wordt dus zeer bemoeilijkt indien deze is vastgezet aan een fietsniet.

Fietsnieten bestellen

 

Meer weten over de verschillende soorten fietsnieten die er verkrijgbaar zijn? Bezoek dan snel Fietsnieten.nl – hier tref je een overzicht van allerlei soorten en maten fietsnieten. Plaats direct je bestelling online en laat de fietsnieten eenvoudigweg thuisbezorgen! Vragen? Neem gerust contact op met het deskundige team van Fietsnieten.nl!

Gerelateerde berichten

Microdosering van psilocybine: een nieuwe horizon in mentaal welzijn

In de afgelopen jaren heeft de interesse in microdosering van psychedelica, met name psilocybine, een opvallende opmars gemaakt. Psilocybine, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden