Vitaal in balans

Gezond en blijvend afvallen met Herbalife

Gezond en blijvend afvallen met Herbalife

Geplaatst op

Wie op geen gezonde manier wil afvallen en zijn gewicht ook onder controle wil houden kan eigenlijk niet om Herbalife heen. Miljoenen mensen wereldwijd is het de afgelopen 40 jaar gelukt om met behulp van de producten hun gewicht onder controle te krijgen. Waarom jij niet ook ?

Wat is Herbalife

Herbalife is in 1980 in de Verenigde Staten opgericht door Mark Huges. Klein begonnen maar met heel veel wilskracht en doorzettingsvermogen wist hij de Chinese kruidenleer te combineren met de westerse manier van denken over voeding gezondheid en gemak.

Vanuit Amerika begon hij Herbalife shakes te verkopen die al heel snel aansloegen. Mensen raakten enthousiast van de resultaten en steeds meer mensen begonnen zijn producten ook te kopen. Binnen de kortste keren had Mark een groep mensen verzameld die zijn Herbalife producten ook wilden verkopen en met die mensen veroverde hij langzaam Amerika.

Hoe ging het verder

Na de Verenigde Staten volgden ook andere landen en in 1993 begonnen mensen de Herbalife producten ook in Nederland te verkopen. De afgelopen 25 jaar is op deze manier een stabiel product ontstaan die heel veel mensen kennen

Wat is de kracht van Herbalife

De kracht van Herbalife zit in de combinatie van gemak en kennis. Afvallen met Herbalife is heel simpel. Je neemt 2x een shake en je mag een keer per dag gewoon eten. Daarnaast wordt je begeleid door een coach die veel verstand van voeding en gezondheid heeft. Als je tegen problemen aanloopt of als je bijvoorbeeld motivatie problemen krijgt kan deze coach je helpen. Dat doet hij/zij helemaal gratis. Een Herbalife coach vindt het geweldig om jou tevreden te zien en te zien dat je resultaten haalt. En ook als je stopt met Herbalife omdat je je streefgewicht hebt gehaald kan je altijd nog contact opnemen om op gewicht te blijven.

Gerelateerde berichten

Microdosering van psilocybine: een nieuwe horizon in mentaal welzijn

In de afgelopen jaren heeft de interesse in microdosering van psychedelica, met name psilocybine, een opvallende opmars gemaakt. Psilocybine, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden