Vitaal in balans

Verklein uw schaamlippen bij een betrouwbare kliniek

Verklein uw schaamlippen bij een betrouwbare kliniek

Geplaatst op

Iedereen heeft een bepaalde kijk op dingen. De een is heel snel tevreden en de andere wil graag alles tot in de details uitgewerkt hebben. Het kan dan voorkomen dat er dingen zijn waar je niet heel tevreden mee bent. Dat kan iets worden waar je je voor schaamt en waar je onzeker over kan worden als vrouw. Het gaat namelijk om de omvang van de schaamlippen. Wat kun je daartegen doen?

De gedachte van een schaamlipcorrectie

Mensen leggen hun eigen lat in hoeverre ze tevreden zijn. Maar bijna iedereen heeft wel iets waar hij/zij onzeker over is. Voor de vrouwen kan dat ook zo zijn. Het kan hier dan om allerlei verschillende dingen gaan, zoals de acne die je al jaren hebt of het gewicht wat je net te veel weegt, of dat je gewoon wilt afvallen. Het kunnen allerlei verschillende redenen zijn, maar het kan ook over dingen gaan waar je niet zo snel over zult spreken, omdat je waarschijnlijk denkt dat je er niet over hoort te spreken.

Als je een probleem in de intieme zone hebt, kun je er gewoon over praten. Er zijn een boel vrouwen die waarschijnlijk hetzelfde probleem als jij hebben. Het kan zijn dat je niet tevreden bent met de omvang van de schaamlippen. Wat is een oplossing die je kunt bedenken voor het probleem dat je hebt?

Waarom een schaamlipcorrectie?

Er zijn een boel vrouwen die vinden dat de schaamlippen te groot zijn, of gewoon niet tevreden zijn met hoe de schaamlippen gevormd zijn. Daarvoor kun je terecht bij een betrouwbare kliniek waarin je een schaamlipcorrectie kunt ondergaan. In dit soort klinieken zorgen ze ervoor dat jij de schaamlippen krijgt in een formaat waar jij blij mee bent.

Een schaamlipverkleining wordt vaker ondergaan dan je zou denken. Er zijn namelijk 5000 behandelingen per jaar. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je een correctie zou willen. Het kan namelijk zijn dat je je schaamt voor de omvang, of je voelt je oncomfortabel tijdens het wandelen of sporten. Nadat er een paar dagen verstreken zijn na de behandeling, kun je al bekijken of je tevreden bent met het resultaat.

De behandeling van de correctie

Wil je een schaamlip correctie, dan is het handig om te weten wat er precies uitgevoerd wordt. Bij de correctie wordt het uitstekende deel van de kleine schaamlippen weggehaald. Na de behandeling zul je merken dat de kleine schaamlippen weer in verhouding zijn met de grote schaamlippen. Als er slijmvlies over is dan wordt dat gehecht met een dun oplosbare hechtdraad. Later hoeft dat niet verwijderd te worden. De duur van een behandeling is ongeveer 45 minuten en zo een correctie kost rond de €32oo euro. Als je een correctie wilt voor de binnenste of buitenste schaamlippen, dan kost dat ongeveer €2000 euro.

Gerelateerde berichten

Microdosering van psilocybine: een nieuwe horizon in mentaal welzijn

In de afgelopen jaren heeft de interesse in microdosering van psychedelica, met name psilocybine, een opvallende opmars gemaakt. Psilocybine, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden