Vitaal in balans

Wat maakt een studenten tandarts zo populair?

tandarts voor studenten

Wat maakt een studenten tandarts zo populair?

Geplaatst op

Als student zijnde hebben jij en je gebit vaak nog een heel leven voor jullie. Het is dan ook erg belangrijk om één, maar het liefst twee keer per jaar de tandarts te bezoeken. Studenten hebben vaak weinig tijd, nauwelijks zin en weinig financiën om bij de tandarts langs te gaan. In Nederland bestaan er daarom een studenten tandarts: specifiek gericht op studenten.

Perfecte locaties

De meeste vestigingen van studenten tandartsen zitten dicht bij Universiteiten en Hogescholen. Op deze wijze hoeven studenten vaak niet tot nauwelijks vrij te vragen voor een bezoekje aan de tandarts. Een ander voordeel van de perfecte locaties van studenten tandartsen is de bereikbaarheid van de praktijk. Naar de meeste Universiteiten en Hogescholen is het openbaar vervoer goed geregeld. Aangezien de vestigingen van de tandartsen voor studenten zich vaak dichtbij deze scholen bevinden, zijn de meeste praktijken goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Lage prijs

Studenten tandartsen houden rekening met het financiële plaatje voor studenten. Deze praktijken weten dat studenten nog geen volledig salaris krijgen iedere maand. De prijzen voor consults en behandelingen zijn hier dan ook naar, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Duidelijkheid vooraf

Voor het uitvoeren van een behandeling ontvangt iedere student bij dit soort tandartspraktijken een duidelijke en concrete prijsopgave. Zo weten studenten voor de behandeling al wat de kosten ervan zullen zijn. Voorkom onaangename verrassingen en bezoek een studenten tandarts.

Geen wachtlijsten

Ben je net in een nieuwe stad gaan studeren of na een tijdje afwezigheid weer terug? Bij de meeste studenten tandartsen kun je vaak binnen een dag al terecht voor consults en reguliere behandelingen. Tandartsen voor studenten zijn zich goed bewust van het feit dat je als student nog wel eens van woonplaats wisselt. Bij een studenten tandarts voorkom je een wachttijd van een aantal weken tot maanden.

Studenten tandartsen in Nederland

Door heel Nederland zijn er een aantal erg populaire studentensteden. In het westen van het land is Amsterdam erg populair, Eindhoven en Tilburg doen het goed in het Zuiden en in het Oosten verhuizen veel studenten naar Enschede en Arnhem. Groningen is dé studentenstad van het noorden. Er is een tandarts in Groningen die ‘student’ zelfs in haar naam heeft verwerkt, namelijk Studentist.

Gerelateerde berichten

Zo haal je het maximale uit je nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele gezondheid en welzijn. Het verbetert je stemming, verhoogt je productiviteit en helpt je lichaam...

Lees meer

Lange afstand wandelen? Zo bereid je je goed voor

Lange afstand wandelen is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, de natuur te verkennen en fysiek actief te zijn. Of je nu...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden